Niveaumeting tanks: reken op Fonteyne BVBA

Peilmeter met vlotter

Een eenvoudig systeem voor bovengrondse opslagtanks bij particulieren. U kunt de inhoud van de tank aflezen in centimeter. Met een tanktabel kunt u de afgelezen centimeters vergelijken met het aantal liters.

Tank-Alert niveaumeting

Een makkelijk systeem voor zowel bovengrondse als ondergrondse opslag.  De tank wordt voorzien een meetsysteem met een zender. Deze zendt signalen uit naar een ontvanger. Daarop kunt u de tankinhoud aflezen op een schaal van 1 tot 10 of 1 tot 100. Als de tank bijna leeg is, krijgt u een alarm.

LC-1-niveaumeting

Niveaumeting met een druksensor op de bodem van de tank, geschikt voor bovengrondse en ondergrondse tanks. Deze sensor meet de druk van de vloeistof en rekent ze om naar liters. Het systeem is eenvoudig te monteren en zeer geschikt voor particulier en industrieel gebruik.

EMCO-niveaumeting

Bij dit veelzijdige systeem wordt een sonde met vlotter geïnstalleerd op de tank, net zoals bij lekdetectie in enkelwandige opslagtanks. De montage van dit toestel is eenvoudig.
Deze sonde wordt verbonden met een GALAXY- controller waarop u informatie kan aflezen: de inhoud tot op 0,01 liter, de temperatuur van het product, de waterinhoud,…

VISY-X en LOGI-X-niveaumeting

Hét geavanceerde systeem voor niveaumeting in tanks, geschikt voor petroleumproducten en chemicaliën.  Bijzonder gebruiksvriendelijk met vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

Meer weten over de verschillende producten voor tankcontrole met niveaumeting? Contacteer Fonteyne BVBA voor meer informatie of een gratis offerte.

Meter Jens

Klik op de foto's om te vergroten.