Uw ADR-veiligheidsadviseur...

Vervoert uw bedrijf gevaarlijke producten? Sinds begin 2000 treedt Fonteyne BVBA zowel intern als extern op als erkend veiligheidsadviseur voor ADR-producten. Een veiligheidsadviseur ADR heeft een speciale opleiding gevolgd en is officieel erkend door de overheid.

Voordelen?

  • Professioneel veiligheidsadvies
  • Veiligheidsprocedures op maat van uw bedrijfsactiviteit
  • Juridisch advies en tips omtrent de ADR-wetgeving
  • Waarschuwing bij veranderingen die uw bedrijf aanbelangen

… maar ook uw instructeur voor ADR-opleidingen!

Er gelden steeds strengere eisen voor werknemers die betrokken zijn bij het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Zo bent u verplicht om hen een ADR-opleiding te laten volgen, zelfs indien hun taken zich beperken tot de administratie.
Het is wettelijk verplicht om deze opleidingen elke vijf jaar aan te vullen met een speciale bijscholingscursus. Het al dan niet volgen van deze ADR-opleidingen wordt streng gecontroleerd.
In samenwerking met de Syndicale Kamer Brandstoffenhandel geven wij ADR-opleidingen aan chauffeurs die ADR-producten willen vervoeren.  Zowel de initiële als de vijfjaarlijkse bijscholingen kunnen bij ons gevolgd worden.

Prijzen en lesdata van de ADR-opleiding

De prijzen en lesdata van de ADR-opleiding vindt u makkelijk terug op de website van het SKB. Deze cursussen worden meestal op zaterdag gegeven. Reken op de kennis en knowhow van Fonteyne BVBA, uw officiële ADR-veiligheidsadviseur en specialist in ADR-opleidingen.