EPC Energie prestatie certificaat

Een EPC Energie Prestatie Certificaat is sinds 1 november 2008 verplicht bij de verkoop van woningen en appartementen. Vanaf 1 januari 2009 waren ook de panden voor verhuur aan de beurt.
Fonteyne BVBA is sinds 2008 erkend als energiedeskundige type A. U kunt snel bij ons terecht voor energieadvies of een EPC Energie Prestatie Certificaat, een volledige screening van uw woning op vlak van isolatie en energieverbruik.
Tijdens deze energie-audit gaan we op zoek naar de plaatsen met het meeste energieverlies. Daarna maken we een rapport op van uw woning en geven we u advies om eventueel aanpassingen en verbeteringswerken uit te voeren.

EPC-certificaat, maar ook energieadvies en -tips

Het EPC-energiecertificaat legt geen specifieke eisen op aan het gebouw, maar informeert kopers of huurders d.m.v. een energielabel over de energetische kwaliteit van het pand.
U krijgt van ons ook een heleboel tips om energie te besparen. Vaak is het immers vrij eenvoudig om in een bestaande woning een pak minder energie te verbruiken.
U vindt ons bedrijf terug tussen de officiële EPC-partners op de website van het Vlaams Energieagentschap. Extra info over dit gesubsidieerde EPC-attest vindt u op de website van het EPC-platform.

Vraag een gratis offerte voor een EPC-attest

Overweegt u om uw woning te verkopen, verhuren of verbouwen? Neem dan contact op met Fonteyne BVBA. We bezorgen u graag een gratis offerte voor professioneel energieadvies of een EPC Energie Prestatie Certificaat.