Pompen voor particulieren en bedrijven

Wie elk jaar veel mazout of diesel verbruikt, kan makkelijk zijn voordeel doen met een eigen brandstofpomp. Fonteyne BVBA levert en plaatst allerlei soorten brandstofpompen bij zowel particulieren als bedrijven.
U heeft steeds de keuze uit een ruim assortiment mazout- en dieselpompen met een verschillende capaciteit. Deze pompen zijn 100% veilig en hebben een erg lange levensduur. Door in te kopen in grotere hoeveelheden, bespaart u ook op de brandstofprijs.

Hoe weet u welke pomp het meest geschikt is voor uw toepassing? Wij begeleiden u graag bij uw keuze voor de meest geschikte brandstofpomp.
D0at hangt bijvoorbeeld af van het debiet (45 liter per minuut of 70 liter per minuut), het type gebruik (eigen gebruik of commercieel) en de opstelling (binnenopstelling of buitenopstelling).

Pompen - CubeCube 56 pompPompenPompenTank met pomp zonder tellerTank met pomp zonder tellerGolf ter Hille - KoksijdePomp PiusiPomp met registratieSelf Service pompVaneeno WingeneVerdeelinstallatieVerwijderen tankPomp met tellerDemabo BeernemPompIndustrie pomp

Klik op de foto's om te vergroten.

Welke soorten brandstofpompen?

Onze firma biedt zowel mazoutpompen als dieselpompen aan. Wilt u graag een eigen mazout- of dieselpomp plaatsen? Goed idee, maar voor dit delicate karwei schakelt u best een ervaren vakman in.

Fonteyne BVBA heeft meer dan 50 jaar ervaring met het installeren van allerlei soorten brandstofpompen. Uw garantie? Vakwerk tot in de puntjes, een onovertroffen service en de scherpste prijzen op de markt.

Wilt u meer informatie over het leveren en plaatsen van een brandstofpomp? Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, modellen en prijzen. Ze bezorgen u ook graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

Online brandstofpompen bestellen