Ondergrondse mazouttanks van topkwaliteit

Naast bovengrondse brandstoftanks vindt u bij Fonteyne BVBA een mooi gamma ondergrondse mazouttanks van de beste kwaliteit.
U kunt kiezen uit enkelwandige of dubbelwandige stookolietanks uit metaal of polyester. Deze ondergrondse tanks beantwoorden perfect aan de Vlarem-regels en gaan tientallen jaren mee.

Waarom een ondergrondse stookolietank?

Metalen ondergrondse stookolietanks zijn standaard uitgerust met een dubbele metalen wand, een PU-coating en een elektronisch lekwaarschuwingssysteem. Deze mazouttanks zijn ook voorzien van een mangat met een opzetschacht en deksel.
Polyester stookolietanks hebben een stevige binnenwand met een hoge chemische weerstand. De buitenwand van de ondergrondse tank beschermt op haar beurt tegen chemische invloeden van buitenaf. Een polyester tank vermijdt roest en kan tegen een flink stootje.

Ondergrondse tank plaatsenOndergrondse benzine tanksOndergrondse mazouttankOndergrondse mazouttank plaatsenPlaatsing ondergrondse mazouttankMazouttank plaatsenPlaatsing mazouttankMazouttankMazouttanks

Klik op de foto's om te vergroten.

Keuring van ondergrondse mazouttanks

Een ondergrondse dubbelwandige mazouttank is verkrijgbaar van 450 tot ... liter. U verliest er geen plaats mee.
Wij zien er op toe dat deze brandstoftank volgens de gangbare Vlarem-regels geplaatst wordt. Nadien moet uw mazouttank wel nog gekeurd worden.  Wij sturen graag een van onze specialisten langs voor een officieel keuringsattest.

Wilt u meer weten over de prijzen en afmetingen van onze ondergrondse brandstoftanks? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Online ondergrondse mazouttank bestellen.