Diesel tanken doet u bij tankstation Fonteyne

Wilt u graag diesel tanken in de buurt van Brugge? Rij dan even langs tankstation Fonteyne. U kunt er diesel kopen tegen de scherpste prijzen op de markt. Indien u diesel koopt in grote hoeveelheden, kunnen wij u zelfs nóg gunstiger prijzen toekennen. Onze medewerkers bezorgen u graag een gratis offerte, afhankelijk van de hoeveelheid diesel die u wilt kopen.

Rijden op diesel wordt pas echt interessant vanaf 30.000 km per jaar. Auto's met een dieselmotor zijn doorgaans wel een pak zuiniger dan benzinemotoren uit hetzelfde segment.

Wie jaarlijks grote afstanden aflegt en dus veel diesel verbruikt, kan zelfs makkelijk zijn voordeel halen uit het plaatsen van een eigen dieselpomp.  Fonteyne BVBA staat ook graag in voor de plaatsing van kleine of grote dieselpompen.

Diesel kopen? Fonteyne biedt u de voordeligste prijs

Bent u geen grootverbruiker? Of heeft u helaas geen plaats voor een eigen tankinstallatie? Dan gooit u gewoon uw tank vol in ons eigen tankstation, waar u diesel kan kopen tegen de meest voordelige prijs op de markt.
In dit dieseltankstation kunnen zowel vrachtwagens als personenwagens diesel tanken, 7 dagen op 7 en 24/24. Speciaal voor vrachtwagens met Euro 4- en Euro 5-motoren bieden wij in ons tankstation ook AdBlue-brandstof aan.

U vindt ons tankstation in de Gotevlietstraat 42, 8000 Brugge.

Online diesel kopen