Dubbelwandige brandstoftanks

Wilt u graag een dubbelwandige brandstoftank installeren? Fonteyne BVBA adviseert u graag bij uw keuze. Onze uiterst robuuste tanks van 450 tot … liter zijn 100% veilig voor ondergronds gebruik.

Om milieuschade te vermijden, zijn deze dubbelwandige mazouttanks uitgerust met een lekdetectietoestel. Deze tanks worden door ons afgeleverd conform de Vlarem-normen en voorzien van een prototypekeuringsattest.

Dubbelwandige mazouttanks in metaal

Deze dubbelwandige mazouttanks in metaal zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ze lenen zich perfect voor de ondergrondse opslag van stookolie of diesel. Bij uw tank hoort steeds een vulstuk, verluchtingselement, aanzuigset, peilmeter en overvulbeveiliging.

Deze metalen tanks bestaan in verschillende uitvoeringen: cilindervormig, ovaal of rechthoekig. Deze metalen tank wordt afgewerkt met een speciale coating die resistent is tegen mechanische, chemische en elektrische weerstand.

Dubbelwandige mazouttanks in kunststof materiaal

Dubbelwandige en bovengrondse mazouttanks in polyethyleen bestaan in verschillende maten en vormen, met of zonder UV-remmers voor binnen- of buitenopslag. Ze worden steeds afgewerkt met een beschermende epoxylaag.

Bij deze tanks hoort standaard een vulstuk, verluchtingselement, aanzuigset, peilmeter en een overvulbeveiliging. Daarnaast zijn er ook heel wat extra toebehoren beschikbaar.

Wie meer wil weten over het plaatsen van dubbelwandige mazouttanks, neemt best contact op met Fonteyne BVBA. Wij bieden u een enorm gamma bovengrondse en ondergrondse brandstoftanks, tegen de scherpste prijzen op de markt.

Online dubbelwandige mazouttank bestellen