Bovengrondse mazouttanks van topkwaliteit

Wilt u graag een bovengrondse mazouttank plaatsen? Reken dan op de knowhow van Fonteyne BVBA. Onze experts zorgen ervoor dat uw installatie volgens het boekje verloopt (lees: de Vlarem-wetgeving).

De nieuwste generatie dubbelwandige bovengrondse mazouttanks is van uitstekende kwaliteit en bestand tegen de guurste weersomstandigheden. Deze robuuste modellen gaan vaak een heel mensenleven mee. Alle enkelwandige mazouttanks of dubbelwandige stookolietanks worden voorzien van een officieel kwaliteitsattest.

Waarom een bovengrondse mazouttank?

De bovengrondse mazouttanks van Fonteyne BVBA zijn geschikt voor zowel binnen- als  buitenopstellingen. Veel van onze bovengrondse tanks zijn zeer compact en gaan door elke deuropening. Hierdoor kunt u ze makkelijk in een garage of kelder plaatsen én aan elkaar koppelen tot een grotere tank.
Het is ook mogelijk om bovengrondse dieseltanks uit te rusten met een dieselpomp, voorzien van een automatisch pistool en een rubberen slang.

Bovengrondse mazouttank met ladderMazouttank met luifel en morsbak2 compartimenten tanks met verdeelpompenAfsluitkap met prisma tankBovengrondse tankPomp met tellerPrisma tank

Klik op de foto's om te vergroten.

Keuring van bovengrondse mazouttanks

Bovengrondse mazouttanks bestaan uit polyester of metaal, maar moeten voldoen aan dezelfde wettelijke veiligheidsnormen. Eens uw stookolie- of dieseltank geplaatst werd, moet deze ook nog gekeurd worden. Hiervoor sturen wij graag een erkende specialist ter plaatse!
Meer weten over bovengrondse mazouttanks, al dan niet met een dieselpomp? Neem contact op met Fonteyne BVBA voor een gratis persoonlijke offerte!

Online een bovengrondse mazouttank bestellen