Brandstoftanks voor elke toepassing

Bouwt of verbouwt u en heeft u een nieuwe brandstoftank nodig? Fonteyne BVBA biedt u een ruim assortiment mazouttanks en andere brandstoftanks. Deze stookolietanks bestaan zowel in kunststof als metaal. U kunt onze enkelwandige mazouttanks of dubbelwandige mazouttanks zowel ondergronds als bovengronds plaatsen.
Kiest u voor een binnenopstelling? Dan zorgen wij voor een batterijtank met beperkte afmetingen, zodat die makkelijk door de deuropening gaat. Deze kleine tank wordt nadien gekoppeld met een tweede brandstoftank. Zo kunt u toch een grote opslag realiseren op een beperkte ruimte.

Stookolietanks: geplaatst en gekeurd door Fonteyne

Een brandstoftank is ideaal voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand, of om zelf diesel te tanken in uw bedrijf. Zo hoeft u niet om de haverklap naar het pompstation en kunt uw diesel inkopen tegen betere tarieven.
Fonteyne BVBA verkoopt enkel brandstoftanks met een prototypekeuringsnummer, die voldoen aan alle wettelijke bepalingen. Nadien schakelt u ons ook probleemloos in voor de officiële keuring van uw mazoutinstallatie.

Oude mazouttank reinigen en verwijderen

Stootte u tijdens het verbouwen op een oude mazouttank? Dan bent u wettelijk verplicht om deze brandstoftank buiten gebruik te stellen. Dat betekent dat een gespecialiseerde firma de stookolietank moet leegmaken, reinigen én verwijderen.
Meer weten over de plaatsing of het verwijderen van brandstoftanks? Bel of mail naar Fonteyne BVBA. Wij bezorgen u snel een offerte op maat!

Brandstoftank online bestellen