Smeermiddelen en motorolie kopen

Fonteyne is een expert op vlak van smeermiddelen, motorolie en smeertoebehoren. Wij verkopen alle soorten oliën, vetten of andere smeermiddelen. Daarnaast geven we u graag advies over welke smeerolie u nodig heeft voor uw specifieke toepassing. Indien u dat wenst, voeren wij ook een studie uit op maat volgens uw vereisten, wagenpark, machines, enz.

Vetten en oliën voor industrie en landbouw

Smeermiddelen zoals vetten en oliën zijn van cruciaal belang voor de efficiëntie van uw bedrijf, vooral voor geavanceerde machines in de industrie of landbouwsector. Door smeermiddelen te kopen, kunt u de levensduur van uw machinepark verhogen en fors besparen op mankracht en energie.
In ons productgamma vindt u oliën als vetten voor particulieren, de industrie, de landbouw en de automobielsector. Wij hebben steeds een ruime stock kwaliteitsproducten van topmerken in huis en staan garant voor een snelle levering. Reken op niets minder dan de perfecte oplossing op maat, tegen een erg concurrentiële prijs!

Vraag een gratis offerte voor smeermiddelen

Wilt u graag meer informatie over smeermiddelen, smeerolie, motorolie of smeertoebehoren? Dan neemt u vrijblijvend contact op met Fonteyne BVBA in Brugge. Onze medewerkers bezorgen u zo snel mogelijk een gratis offerte met onze scherpste prijs. Samen houden we uw machinepark in topvorm!

Online smeermiddelen bestellen