Petroleum kopen doet u het goedkoopst bij Fonteyne

Petroleum is een vloeibare brandstof met een laag zwavelgehalte en een hoog vlampunt. Dat maakt het de perfecte brandstof voor de verwarming van woningen (bv. met Zibro-kachels) of verlichting.
Petroleum is dus uitermate geschikt voor de verwarming van werkruimtes, leefruimtes, serres of vakantieverblijven, al dan niet met een heteluchtkanon.

Petroleum kopen was nog nooit zo eenvoudig. Fonteyne BVBA verkoopt petroleum in zowel grote als kleine hoeveelheden. Grotere hoeveelheden worden door ons met de tankwagen aan huis geleverd, kleine hoeveelheden kunnen afgehaald worden in jerrycans van 20 liter.

Vraag naar de prijs van petroleum

Wilt u graag petroleum kopen of wenst u meer informatie over de meest recente prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op met petroleumspecialist Fonteyne BVBA. Onze medewerkers bezorgen u graag een gratis prijsofferte, afhankelijk van de hoeveelheid petroleum die u wilt bestellen.

De prijs van petroleum is relatief stabiel. Deze brandstof is bovendien het hele jaar door vlot leverbaar. Eén ding is zeker: u kunt altijd rekenen op de scherpste prijzen op de markt en een fikse korting bij grote bestellingen. Daarnaast kunt u er uw algemene energieverbruik fors mee indijken, dankzij de energie-efficiëntie eigenschappen van deze brandstof.

Online petroleum bestellen