Mazout: dé goedkope en veilige brandstof

Mazout of stookolie is een erg goedkope en veilige brandstof. Bij Fonteyne BVBA kunt u bovendien kiezen voor een automatische levering én een gespreide betaling.
Zo kunt u uw stookkosten makkelijk in de hand houden en raakt u nooit in de problemen met uw budget. Ontdek hier waarom mazout nog steeds een efficiënte en voordelige brandstof is! Uw stookolie kunt u zowel online, telefonisch als via mail bestellen.
Om u een uitstekende prijs en service aan te bieden, werken wij al jaren samen met GULF. Dit bekende oliebedrijf is uw garantie voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.
Wie mazout wil bestellen, is dus altijd het best af bij Fonteyne BVBA. Daarnaast bieden wij u steeds interessante voordelen aan bij de levering van grote hoeveelheden stookolie.

Bestel hier uw mazout online

Stookolie voor wintertemperaturen en landbouwmachines

Dieselolie of gasolie is een lichte stookolie die gebruikt wordt als brandstof in dieselmotoren van auto's, vrachtwagens, landbouwmachines, schepen en verwarmingsinstallaties.
GULF en Fonteyne BVBA bieden u ook POLAR gasolie aan, mazout dat erg geschikt is voor tijdens koude wintermaanden. Om bevroren leidingen te vermijden, heeft deze dieselolie een stolpunt dat lager ligt dan -20°C.
Speciaal voor de nieuwste generatie landbouwmachines, vindt u in ons aanbod ook gasolie EXTRA. Deze mazoutsoort heeft een lager zwavelgehalte en is dus geschikt voor de meest moderne motoren.

Bestel hier uw gasolie online