Kolen kopen: kies voor de topkwaliteit van Fonteyne

Fonteyne BVBA weet alles van kolen. Dat komt omdat we in 1970 van start gingen als leverancier van steenkool. U kunt bij ons dus al meer dan 40 jaar kolen kopen, in alle soorten, vormen en maten. Steenkool is dan ook nog steeds van vitaal belang voor onze firma!

Wilt u graag kolen kopen voor industrieel gebruik of de verwarming van uw woning of bedrijfspand? Van bruinkoolbriketten tot klassieke steenkool, cokes, smeedkolen of vlamkolen: bij Fonteyne koopt u kolen voor elke toepassing. Wij leveren uw steenkool bovendien graag aan huis, ook in kleine hoeveelheden.

Steenkool kopen: vertrouw op uw kolenleverancier

Wilt u meer informatie over houtskool kopen? Bel dan een van onze medewerkers op of stuur hen een mailtje. We maken u graag een gratis offerte. Door onze steenkool in bulk te kopen, kunnen wij u houtskool aanbieden met de hoogste prijs-kwaliteitverhouding!

Kolen zijn verkrijgbaar in tal van kwaliteiten. Weet u niet goed welke soort steenkool te kopen? Wij informeren u graag over hun specifieke eigenschappen. In alle vertrouwen zorgen wij ervoor dat u steeds de steenkool geleverd krijgt die het best bij u past.

Indien u kolen koopt bij Fonteyne BVBA zijn die altijd scherp geprijsd. Deze steenkool wordt door ons in bulk gekocht, waardoor we u een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

Online steenkool bestellen