Fonteyne BVBA: uw brandstof- en mazoutleverancier

Fonteyne BVBA is een gespecialiseerd mazoutleverancier. Daarnaast verkopen en leveren we ook een divers gamma andere fossiele brandstoffen en pellets. Zowel voor gezinnen als bedrijven.

Mazout

Mazout is een goedkope en veilige brandstof. Mazoutleverancier Fonteyne werkt samen met oliebedrijf GULF, een garantie voor de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Online mazout bestellen

Diesel

Diesel is ideaal voor wie grotere afstanden aflegt. Door een grote hoeveelheid in één keer te leveren, kunnen wij u erg gunstige prijzen aanbieden.

Online diesel bestellen

Petroleum

Petroleum wordt geleverd in grote en kleine hoeveelheden: zowel met onze tankwagen als in jerrycans van 20 liter.

Online petroleum bestellen

Pellets

Pellets zijn razend populair. U kunt bij ons terecht voor houtpellets van de beste kwaliteit. U komt ze afhalen in zakken van 15 kg of wij leveren ze aan huis.

Online pellets bestellen

Kolen

Kolen geven een gezellige warmte en zijn perfect voor een open haard of inbouwcassette. Fonteyne biedt u nog steeds een ruim assortiment steenkool aan!

Online kolen bestellen

AdBlue

AdBlue is een additief voor vrachtwagens met Euro 4- en Euro 5-motoren. Ze  kan rechtstreeks getankt worden in uw vrachtwagen en is verkrijgbaar in jerrycans,  vaten van 200 liter, IBC’s van 1000 liter of in Bulk.
Ook de nieuwe Euro-6 motoren maken gebruik van AdBlue, maar ook al enkele personenwagens en landbouwmachines maken hiervan gebruik.

Online AdBlue bestellen

Smeermiddelen

Smeermiddelen zijn beschikbaar voor particulieren, de industrie en de landbouw. Wij leveren alle soorten olie en geven u advies voor elke toepassing.

Online smeermiddelen bestellen